Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

NYHET
Ventilationskunskap

Pris: 5 990 SEK, 1 dag

En grundläggande distanskurs som ger dig bättre förutsättningar att förstå hur viktig ventilation är för att skapa ett bra inomhusklimat.

En fastighet eller byggnad kan liknas med ett hjärta som ständigt behöver ny fräsch luft för att må bra. En väl fungerande ventilation och luftomväxling ger även positiva faktorer för både hälsa och komfort. Här bjuder vi på några grundläggande och användbara tips kring ventilation.

----

OBSERVERA att kommande kurstillfälle ges på distans. Du kommer att kunna interagera och ställa frågor till både kursledare och kursdeltagare under kursens gång.

----

Deltagare

Utbildningen vänder sig till alla som behöver grundkunskaper om ventilation. Kursen passar för dig som jobbar som t.ex. inköpare, projektledare, drifttekniker, fastighetsförvaltare och fastighetsskötare.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Syfte

Denna distanskurs syftar till att ge dig förberedande kunskaper innan du antingen går kursen Ventilationsmätteknik eller Ventilationsteknik steg 1. Om du jobbar med inköp eller i ett projekt där du behöver bättra på dina grundläggande kunskaper om ventilation är detta kursen för dig.

Innehåll

Ventilationens uppgift och olika sorters ventilation
• Självdrag
• Frånluft
• Hybrid
• Mekanisk

Olika ventilationssystem
Inneklimat – Otillräcklig ventilation

Om du har frågor om kursen, vänligen kontakta
Dela sidan med dina vänner:

Kan vi hjälpa dig?

Relaterade utbildningar