Varför skall man gå på cisterndagarna?

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.

Varför skall man gå på cisterndagarna?

Här finns vi

Kontakta oss

 • Vallgatan 14
 • 411 16 Göteborg
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Rådmansgatan 38
 • 113 57 Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanen

Vår projektledare Filip Alfredsson på Teknologisk Institut har
svarat på några frågo inför Cisterndagarna som går av
stapeln den 22-23 januari 2019.

 • För vilken gång i ordningen arrangeras konferensen?
  Cisterdagarna 2019 blir den 26:e upplagan i ordningen. Det är en av våra absolut ”äldsta” och mest uppskattade konferenser vilket gör den till lite utav ett flaggskepp för oss på Teknologisk Institut.
   
 • Vilka är de primära målgrupperna?
  Vårt mål har hela tiden varit att skapa en konferens som vänder sig mot hela branschen snarare än till ett fåtal specifika målgrupper. -Jag tror att det är viktigt att vi samlar personer som jobbar med olika saker för att kunna vända och vrida på olika frågeställningar. Att engagera många gör att mervärdet av konferensen ökar då det bidrar till bättre diskussioner och till ett mer omfattande erfarenhetsutbyte.
   
 • Varför behövs den här konferensen?
  Det är mycket som händer inom branschen just nu. Bl.a. har MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap och Naturvårdsverket uppdaterat sina föreskrifter som började gälla sommaren 2018. Det är aktuella områden som många vill lära sig mer om. Dessa föreskrifter och självklart mycket mer kommer genomsyra dessa dagar för att bidra till den kompetensutveckling som vi som utbildningsföretag jobbar för att leverera. -Sedan tycker jag också att man bör se konferensen som ett tillfälle att samlas och diskutera den nuvarande situationen, men även framtiden i branschen.    
   
 • Vad tycker du är höjdpunkten under dagarna?
  Som projektledare ser jag självklart fram emot att träffa alla deltagare och talare ute på konferensen. I övrigt ser jag mycket fram emot inspirationsföreläsningen som är ett nytt moment för i år samt konferensmiddagen som avslutar dag ett. Det är alltid roligt med något som bryter av och som bidrar att man kan umgås i mer avslappnade former.
   
 • Hur många deltagare förväntar ni er?
  Det är alltid svårt att ge ett exakt antal, vi hoppas självklart att så många som möjligt vill komma och bidra till två bra dagar. Ju fler vi blir, desto mer kunskap och erfarenheter ryms i lokalerna vilket i sin tur bidrar till en bra och lärorik mötesplats.

Läs mer och anmäl dig till konferensen här!

medarbetare på TIAB