Tillbaka från semestern artikel - 7 tips för att få en bra start efter semestern

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.

7 tips för att få en bra start efter semestern

på- och utanför din arbetsplats!

Här finns vi

Kontakta oss

 • Vallgatan 14
 • 411 16 Göteborg
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Rådmansgatan 38
 • 113 57 Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanen

 

 

Välkommen tillbaka från en förhoppningsvis fantastisk sommarsemester! Nu börjar vardagen igen, en tid som kan vara svår och utmanande för jobbets alla rutiner. Här kommer 7 tips för att få en bra start efter semestern.

 1. Behåll sommarsemesterns goda vanor: Om du har tillbringat sommaren med att införa goda vanor som motion, hälsosam kost och tillräckligt med sömn, försök att ta med det till vardagen. Det kommer att vara en värdefull grund för hela hösten.
 2. Undvik långa dagar under den första veckan: Försök att undvika långa dagar under den första veckan. Att gå ut för hårt riskerar du att förlora överblicken över ditt arbete och på så sätt få en dålig och stressad start på hösten. Arbetsledning steg 1
 3. Använd de första dagarna efter din semester att planera och tänka framåt: Boka den första dagen efter din semester till dig själv. Var noga med att planera och tänka på vilka viktiga resultat du vill uppnå under den kommande perioden. Effektiv projektledning.
 4. Få inte skuldkänslor: Få inte ett dåligt samvete för att du ligger efter med arbetsuppgifterna. Du skulle semestrat förr eller senare och har du haft en ordentlig semester med bra återhämtning ger det mycket mer energi till att komma på banan igen.
 5. Börja med de enklare uppgifterna: Avvakta med de svåraste och mest komplexa uppgifterna första dagen. När du har kommit in i arbetet igen kan du ta dig an de mer omfattade projekten med större objektivitet och energi.

 6. Gör en karriärplan för hösten: Förbered dig genom att planera ett förslag till din utbildning samt hålla en loggbok över de resultat du skapar i ditt dagliga arbete. Certifiering och diplomutbildningar 

 7. Prata med dina kollegor: Ta dig tid att prata med dina kollegor och höra på vad de har upplevt i sommar. Var inte rädd för att fråga dina kollegor om hjälp om du behöver det. Det är ditt ansvar att rapportera om det finns något du behöver

Lycka till för en grym och inspirerande höst!