Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

Teori inför praktisk kyl & värmepumpteknik

Pris: 4 900 SEK, 2 dagar

För information om genomförande vänligen kontakta oss på telefon 031-350 55 00.

Kursnr: 9246

Det här är en teoretisk kurs som är speciellt utvecklad för dig som vill ha en bra teoretiskt bakgrund innan du går vidare med kursen Praktisk kyl- och värmepumpteknik. Kunskapskraven har blivit högre och därför rekommenderar vi denna kurs om du har begränsad behörighet och yrkeserfarenhet inom kyl- och värmepumpteknik. Kursen är för dig som önskar ett personligt kylcertifikat i kategori 1 eller 2 och är anpassad efter dagens kunskapskrav, med genomgång i ett bra tempo. I denna utbildning samarbetar vi med KIWA.

Deltagare

För dig som har begränsad yrkeserfarenhet och inte tidigare har ett personligt certifikat.
Även lämplig för dig som har praktiserat en del - men vill repetera och förbereda dig teoretiskt innan du går vidare med kursen Praktisk kyl- och värmepumpteknik (kurs nr 9245).

Förkunskaper

Någon yrkeserfarenhet.

Syfte

Kursen är för dig som önskar ett personligt kylcertifikat i kategori 1 eller 2 och som vill ha en bra teoretisk grund.

Innehåll

Dag 1
Grundläggande teori inom kyl- och värmepumpteknik. Vi går igenom gällande regelverk, tabeller och diagram och repeterar kyl- och värmepump-processen.

Dag 2
Till stor del en genomgång av det hemskickade diagnostiska provet. Med frågorna repeterar vi mycket av det vi pratade om under dag 1.

Övrigt

Efter genomgången kurs och examination kan du som vill ha ett personligt kylcertifikat ansöka om kylcertifiering hos INCERT. INCERT är det ackrediterade certifieringsorganet som utfärdar dessa certifikat.

Om du har frågor om kursen, vänligen kontakta
Dela sidan med dina vänner:

Kan vi hjälpa dig?