Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

Slöjdlärardagarna

För information om genomförande vänligen kontakta oss på telefon 031-350 55 00.

Kursnr: 436400

Kan vi hjälpa dig?

  • Rådmansgatan 38
  • 113 57Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanenParkering

Slöjdlärardagarna - mötesplatsen för dig som arbetar med slöjd i skolan.Konferensen är digital i år - ta chansen att vara med på distans!

Den nya läroplanen för slöjd revideras på nytt vilket ställer högre krav på dig som lärare att uppdatera dina kunskaper och utveckla dina undervisningsmetoder. Samtidigt blir hållbarhetstänket en viktigare del inom alla delar av samhället. Det gäller även inom skolan och där har slöjden och du som lärare en betydande roll.

Hur kan du till exempel anpassa ditt ledarskap och arbeta med kreativ idéutveckling med utgångspunkt i läroplanens centrala innehåll? Hur påverkas hjärnan av handarbete i en tid av digitaliserat konsumtionssamhälle? Det är några av de frågor som tas upp på den nya konferensen Slöjdlärardagarna. Du kommer få konkreta tips och verktyg för hur du kan optimera din planering och betygssättningsprocess utifrån läroplanen med bland annat digitala verktyg, kunskapsmatriser och ett didaktiskt ledarskap.

Under dagarna kommer experter och lärorika praktikfall ge dig kunskap och konkreta verktyg som du har stor nytta av i din slöjdundervisning oavsett vilket material du arbetar med.

Missa inte våra specialerbjudanden!

Är ni två eller fler från samma skola som vill gå på hela konferensen? Ange rabattkoden SLÖJDKOLLEGOR som då ger 25% rabatt.

Kan du endast medverka en av dagarna? Ange kod DAG1-SLÖJD om du bara vill gå dag 1. Ange DAG2-SLÖJD om du endast kan vara med dag 2. Detta för att ta del av endagspris.

Slöjdlärardagarna blir en en digital konferens 2021

Vi på Teknologisk Institut erbjuder möjligheten att mötas digitalt, när rådande läge och restriktioner hindrar oss att ses. Den digitala konferensen blir ett värdefullt sätt att fortsätta att lära, inspireras och utbyta erfarenheter.

Under konferensen kan du:

- Följa föreläsningar och diskussioner digitalt via Zoom och du får en länk med instruktioner en vecka innan konferensens start. Du behöver inte ladda ner programmet på din dator!

- Ställa frågor och diskutera under föreläsningarna

- Nätverka med talare och deltagare under pauserna

Varmt välkommen!
Fabian Wingfors
Projektledare

Kontakt

Om du har frågor om konferensen, vänligen kontakta.

Verktyg för en framgångsrik undervisning

  • Bedömning och elevplanering
  • Slöjdens betydelse för individen och samhället
  • Idéutveckling utifrån en reviderad läroplan
  • Metoder för en digital arbetsprocess
  • Hållbara metoder för minskad miljöpåverkan

Dela sidan med dina vänner:

Priser

Alla priser är exkl. moms

6.750
SEK