Samarbeten - Vill du vara sponsor, utbildare eller på annat sätt involverad i vår verksamhet?

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.

Vill du vara sponsor, utbildare eller på annat sätt involverad i vår verksamhet?

Kontakta oss: Tel. 031-350 55 00

Här finns vi

Kontakta oss

  • Vallgatan 14
  • 411 16 Göteborg
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Rådmansgatan 38
  • 113 57 Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanen

Sponsorer
Vill du vara med och skapa en bättre upplevelse för våra potentiellt gemensamma kunder?

Varje år väljer över 10 000 deltagare oss som leverantör och varje år marknadsför vi oss mot 100 000-tals potentiella kunder i olika målgrupper.

Vi samarbetar gärna med er som delar intresseområde med oss och som vill skapa en bättre och starkare upplevelse som förstärker kundens förtroende, både för ert företag och varumärke likväl som för oss. Vi är starka inom bland annat bygg, installation, juridik, offentlig sektor, vård, omsorg, skola och samhällsbyggnad.

De cirka 6 000 kunder vi har årligen är allt från marknadsledande byggföretag till kommuner och mindre företag. Kontakta våra säljare för mer information!

 

Utbildare
Vi samarbetar årligen med cirka 1900 lärare, föreläsare, och talare som alla delar en gemensam nämnare; de har kunskap som de brinner för att dela med sig av.

Vi jobbar aktivt för att etablera de mest effektiva metoderna för att nå ut med kunskap som kan bygga kompetens. Kanske sitter du på kunskap som passar in och efterfrågas av våra kunder?

Våra kurser och konferenser blir en naturlig kanal för dig att komma ut och skapa värde och samtidigt bli en del av vårt nätverk. Kontakta oss för mer information.

 

1+1 = 3
Vi strävar efter att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder. Kanske har du en konkret idé och söker samarbetspartners?

Vi är alltid öppna för affärsdrivande samarbeten och söker aktivt samarbeten för att nå fler i våra prioriterade målgrupper. Ta möjligheten att stärka ert varumärke och bygga relationer med både nya och befintliga kunder!