Press

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.

Presskontakt och pressmeddelande

Här finns vi

Kontakta oss

  • Vallgatan 14
  • 411 16 Göteborg
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Rådmansgatan 38
  • 113 57 Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanen

Presskontakt

Peter Bergermark 3


Peter Bergermark
VD
pber@teknologiskinstitut.se
Telefon 076-527 55 61
Pressrelease

DownloadPressrelease - Conductive förvärvas av Teknologisk Institut AB (66 KB)
 

Teknologisk Institut AB (TIAB) har ingått ett avtal om att förvärva Conductives hela verksamhet. Målet med förvärvet är att positionera sig som den största utbildningskonferensproducenten mot privat och offentlig sektor

Conductives verksamhet införlivas i TIAB from den 1 januari. Teknologisk Institut AB blir därmed en av de största renodlade B2B utbildarna i Sverige.

Conductive AB har under sina 12 år utvecklat både system och processer som kommer passa väl in på Teknologisk Institut som accelererat sin konferensverksamhet de senaste åren.

Teknologisk Institut får ökad access till system, processer, funktioner & kunder

- Teknologisk Institut AB har hitintills producerat utbildningskonferenser där deltagaren är kunden och där försäljningen enbart genereras genom marknadsföring. Med Conductive uppnår vi en större massa i kärnaffären med en ny tillgång till säljfunktion och sponsordrivna konferenser säger Peter Bergermark, VD Teknologisk Institut AB.

- För Conductives del ser vi möjligheten att tillhöra en verksamhet som i många stycken liknar Conductives befintliga verksamhet fast i ett större format med ökade resurser. Ett samgående möjliggör att inte bara följa utvecklingen av utbildningskonferenser i Sverige utan leda den säger Peder Svenby, VD Conductive.

Conductives verksamhet övergår i en inkromsaffär till affärsområde Konferens inom TIAB.
Conductive befintliga verksamhet organiseras i Teknologisk Instituts existerande affärsområde och en förnyad organisation görs med ambitionen att växla ut maximalt på de nya förutsättningarna.

Genom att göra på detta sätt säkerställer vi ett nära samarbete i företaget tidigt efter samgåendet, där de bästa arbetssätten och processerna kommer implementeras brett säger Peter Bergermark.

För ytterligare information

Peter Bergermark, VD Teknologisk Institut AB, Tel 0765 275561
 


 

Conductive AB
Ett av Sveriges ledande utbildningskonferensföretag. Under varumärkena Conductive, Bransch 100 och Lärarforum erbjuds utbildningar och konferenser mot offentlig och privat sektor inom en rad olika ämnesområden så som samhällsplanering, produktion, marknadsföring, socialtjänst mm

Teknologisk Institut AB
Det största teknikutbildningsföretaget i Sverige med en omfattande kurs och konferensverksamhet. Teknologisk Institut erbjuder ca 250 kurser inom teknik och management och ca 100 utbildningskonferenser.
Teknologisk Institut AB ägs av Teknologisk Institut i Danmark och med sammanlagt 1100 medarbetare bedriver koncernen en betydande forsknings-, konsult- och utbildningsverksamhet i Norden.Länk>