Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

Planering & utveckling av det offentliga rummet 2019

Kan vi hjälpa dig?

  • Rådmansgatan 38
  • 113 57Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanenParkering

Under två dagar får du ta del av hur du i planeringen kan ta hänsyn til intressekonflikter och även hur du kan behålla grönstruktur vid förtätning!

Det offentliga rummet är en viktig del av stadsplaneringen som ständigt behöver utvecklas i takt med ökad förtätning och med hänsyn till olika intressen.

Minskade utrymmen för nöjen och grönstruktur ställer stora krav på dig som arbetar med planering av en levande och attraktiv stadsmiljö i ett samhälle under utveckling.

Konferensen kommer fokusera på de utmaningar du dagligen ställs inför, bland annat hur du i planeringen gör avvägningar mellan olika intressekonflikter och behåller grönstruktur vid förtätning. Du får med dig verktyg för att skapa miljöer som lockar alla samhällsgrupper, fördjupar dina kunskaper inom samordning kring det offentliga rummet och får ta del av praktikfall för framgångsrik planering i städer av olika storlek med varierande förutsättningar.

Ta chansen att ta del av ny kunskap samt utbyta erfarenheter och nätverka med kollegor från stora delar av landet!

Plats: Garnisonen Konferens, Karlavägen 100, Stockholm

Om du har frågor om kursen, vänligen kontakta
Dela sidan med dina vänner:

Konferencen pågår

Program

Ska du delta?

Priser

Alla priser är exkl. moms

8.350
SEK