Online kurser

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.

Varför en onlinekurs?

Här finns vi

Kontakta oss

  • Vallgatan 14
  • 411 16 Göteborg
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Rådmansgatan 38
  • 113 57 Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanen

Kurser

Vi skapar utbildningar i ämnen som är stora och efterfrågade. Vi tittar på befintliga kurser och arbetar sedan om innehåll och koncept för att skapa mer nytta för dig som kund.
Genom att kombinera digitalt lärande med personligt stöd får vi utbildningar som leder till ett större lärande. Fördelarna är många:

  • Effektivt innehåll; Vid konvertering från klassrum till digitalt sparar vi minst 50% kurstid på alla delar.
  • Utvecklad pedagogik; Kurserna är byggda från grunden för att alltid ge dig relevant information efter en röd tråd som gör det enkelt att ta till sig innehållet.
  • Enkelt att repetera; Kurserna är nedbrutna i små delar så att du enkelt kan navigera runt och även repetera innehållet. Detta leder till ett ökat lärande.
  • Kontakt med läraren; Kursen är designad för att maximera den individuella kontakten mellan dig som deltagare och läraren.
  • Flexibilitet; Kursportalen och mobilappen ger dig få begränsningar vid tid och plats. Du undviker resor, övernattningar och minska jobbfrånvaron och kan studera när och var du vill.
  • Kostnadseffektivt; Genom att digitalisera de teoretiska momenten i kursen kan vi koncentrera lärarens tid där den ger mest och samtidigt spara pengar åt dig som kund.

Anpassade utbildningslösningar

Vi har även möjlighet att skräddarsy utbildningar för just er verksamhet och era förutsättningar. Då är vi navet och tillsammans med er utvecklar vi en utbildning som ger er mer. Vi delar på risken och skapar förutsättningar tillsammans.

Vi skapar ett koncept som kan genomföras med era egna resurser utan att medarbetare behöver vika hela dagar åt att undervisa – det vill säga interna utbildare på ett nytt sätt.
 

Den bästa tekniken

Vi erbjuder en av marknadens mest innovativa och kompetenta lärplattformar, där fokus ligger på kommunikation mellan kursdeltagare och lärare. Plattformen är kompatibel med alla lärformer och format, så som video, webinarier, e-learning, inlämningsuppgifter, prov och workshops. Lärplattformen kommer även med en mobilapp med full funktionalitet.

Här hittar du alla våra onlinekurser!