Om oss - Våra utbildningsformat

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.

Våra utbildningsformat

Företagsinformation

Här finns vi

Kontakta oss

  • Vallgatan 14
  • 411 16 Göteborg
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Rådmansgatan 38
  • 113 57 Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanen
Välj sida

Med kurser, konferenser samt interaktiv onlineutbildning får du de bästa förutsättningarna för kompetensutveckling av hög kvalitet.

Samtliga utbildningar är genom gedigen research baserade på vad du och övriga kunder verkligen vill ha. Erfarna och professionella föreläsare ser till att du tillgodoser dig kunskaper på bästa sätt.

Kurser
Välj det utbildningsalternativ som passar dig bäst, öppen kurs eller företagsanpassad. Kurserna går mestadels i Göteborg och Stockholm – men också på fler orter och många av dem innehåller både teori och praktik. Våra duktiga utbildningsrådgivare finns alltid till din hjälp.

Konferenser
Ett brett utbud av konferenser erbjuds årligen. Utifrån djupgående research och intervjuer med olika målgrupper fångar vi upp de mest efterfrågade ämnena och talarna. På plats får du lyssna till experter, framstående praktikfall och har möjlighet att nätverka med branschkollegor.

Interaktiva onlineutbildningar
Utbildning hemma, på jobbet eller på någon annan plats? Onlineutbildning ger mer flexibilitet för dig som inte har möjlighet att delta på en ordinarie utbildning i klassrumsform. Genom att titta på befintliga kurser och arbeta om innehåll skapar vi mer nytta för dig som kund. Du tar till dig kunskaperna via grafik, film och uppgifter samtidigt som du jobbar tillsammans med en ämnesexpert.