Om oss - Lediga jobb

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.

Lediga jobb

Företagsinformation

Här finns vi

Kontakta oss

 • Vallgatan 14
 • 411 16 Göteborg
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Rådmansgatan 38
 • 113 57 Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanen
Välj sida

► Projektledare/kursutvecklare

Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa kurser och konferenser?

Teknologisk Institut är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Med hundratals kurser, interaktiv onlineutbildning och konferenser bidrar vi årligen till uppåt 10 000 personers kompetensutveckling. Som projektledare på Teknologisk Institut får du möjlighet att arbeta på ett spännande företag där man ger medarbetarna stort ansvar och förtroende.

Se annonsen här >

Arbetsbeskrivning
Teknologisk Institut utbildar främst inom teknik, ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer. Som projektledare arbetar du med att från ax till limpa utforma och ansvara för nya kurser och konferenser som motsvarar våra deltagares högt ställda kvalitetskrav, samt säkerställa att vårt befintliga kursutbud är uppdaterat utifrån marknadens behov. Du har eget budgetansvar för en av våra ämnesportföljer och är ansvarig för att utbildningarna möter företagets affärsmässiga mål.

I rollen ingår bl. a följande uppgifter:

 • Omvärldsbevakning, trendspaning ochnätverkande för att identifiera nya kursämnen
 • Telefonintervjuer med personer ur målgruppenför att identifiera specifikt utbildningsbehov
 • Utforma kursinnehåll utifrån marknadens behov
 • Förhandling med och kontrakterande avkursledare/föreläsare
 • Skriva säljande copy-texter tillkursinbjudningar och marknadskommunikation
 • Förvaltning av befintliga kurser
 • Samarbete med marknadsavdelning förmarknadsföring av kurser, med säljavdelning och med administrativavdelning kring genomförande av kurser

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen samt flera års relevant arbetslivserfarenhet.

Antingen har du erfarenhet från utbildningsbranschen alternativt god branschkännedom och erfarenhet av B2B inom några av Teknologisk Instituts branschområden (se teknologiskinstitut.se).

Du har erfarenhet av att med budgetansvar driva projekt och arbeta mot tydliga deadlines.

Du är utåtriktad, nyfiken, driven och inte rädd för att ta egna initiativ. För att trivas och lyckas i rollen som projektledare tror vi att du är en affärsorienterad person som har ett gediget samhällsintresse och som brinner för att sätta dig in i aktuella ämnen.

Vi ser att du är en duktig skribent som behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Du trivs med att arbeta självständigt men är även en teamorienterad person som har lätt för att samarbeta med övriga avdelningar på företaget.

Arbetsplatsbeskrivning
Vi erbjuder dig är en trivsam arbetsplats med glad och energirik miljö.

Vi ger våra kunder värdefulla kunskaper och erfarenheter så att deras organisation tryggt kan möta omvärldens krav på utveckling och förändring.

Företaget ägs till 100% av danska Teknologisk Institut som blivit valt bland Danmarks populäraste arbetsgivare vid flertalet tillfällen.

Vi har kontor i både Stockholm och Göteborg vilket gör att du som kandidat kan söka dig antingen till Stockholms- eller Göteborgskontoret.

Välkommen med din ansökan!
Stämmer detta in på dig? Skicka in din ansökan idag, dock senast den 16 aug 2019. Vänligen inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor kring tjänsten kontakta Josua Falck, jfa@teknologiskinstitut.se eller Annemarie Drasbæk Søgaard, aks@teknologisk.dk

Anställningsvillkor: Heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning
 
Eftersom vår rekryteringsprocess äger rum elektroniskt är det viktigt att du anger rätt e-postadress i ansökningsblanketten. Om det är felaktigt kommer du inte att få ett svarbrev från oss.

Skicka ansökan >>

Se annonsen här >

 

 

► Vi söker alltid föreläsare, talare och sponsorer.
Kontakta oss, så berättar vi mer.