Om oss - Jobba hos oss

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.

Jobba hos oss

Företagsinformation

Här finns vi

Kontakta oss

  • Vallgatan 14
  • 411 16 Göteborg
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Rådmansgatan 38
  • 113 57 Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanen
Välj sida

På Teknologisk Institut AB finns en mängd spännande roller. Ligger dina värderingar och attityder nära våra, kommer du att träffa många härliga och roliga kollegor.

Vi tror på en arbetsplats som är utvecklande och utmanande samtidigt som den är en stark social plattform.

Vi arbetar för att etablera det största och bästa utbildningsföretaget på marknaden och strävar samtidigt efter att erbjuda våra anställda en bra arbetsplats där vi har kul.

För flera befattningar erbjuds en tydlig utvecklingslinje över två till tre år både vad gäller lön och kompetensutveckling. Vi vill ge våra anställda chansen att få utvecklas till experter inom sitt område och på sikt bidra till en framgångsrik karriär.
 

Vi arbetar och strävar in mot fyra olika strategiska målområden.

TILLVÄXT – detta skapar förutsättningar för långsiktig utveckling både för våra anställda och för bolaget.

HÅLLBARHET – att vi utvecklas i takt med marknadens förutsättningar. Hållbarhet för oss inkluderar även miljöpåverkan och hållbara anställningar.

UPPLEVELSE OCH EFFEKT – vi vill leverera utbildningar över förväntan som ger effekt. Det handlar om att fokusera på inlärning lika mycket som utlärning.

PROCESS OCH TEKNIK – att ständigt driva den interna utvecklingen framåt och dessutom utveckla våra produkter och det vi erbjuder externt.

Vi är alltid öppna för nya talanger. Skicka gärna in en spontanansökan så hör vi av oss om vi har en roll som skulle passa dig!