Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

NYHET
Offentlig upphandling fördjupningskurs

Pris: 10 995 SEK, 2 dagar

Nästkommande tillfälle:
Stockholm   4-5 december 2019

Kursnr: 292

Se alla tillfällen

Ta nästa steg inom din roll som offentlig upphandlare!

Denna kurs vänder sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper inom upphandlingsprocessen och den affärsmässiga delen i en upphandling. Du kommer få med dig ett modernt tänk kring hur du kan driva och utveckla goda affärer inom ramen för offentlig upphandling med ett bra resultat.

Ur kursensinnehållet:

 • Hållbar upphandling

 • Kravställning inom miljö och sociala områden

 • Dialog och förhandling

 • LCC – livscykelkostnader

 • Vad innebär en innovationsupphandling?

 • Hur ska du arbeta med affärsrelationer?

 • Tillgångavägssätt för att paketera en upphandling

 • Skillnaden mellan strategisk, taktiskt och operativt inköp

Målgrupp: Kursen är till för dig som kan grunderna inom offentlig upphandling, vill fördjupa dina kunskaper ytterligare och utveckla din affärsmässiga sida.

Vi erbjuder också en grundkurs inom offentlig upphandling. Klicka här för att läsa mer om den kursen.

Björn Bergström

björn

Björn Bergström har lång erfarenhet av offentlig upphandling och har arbetat i 15 år som jurist och chef inom staten med fokus på offentliga affärer och kommersiell avtalsrätt. Björn har en omfattande praktisk erfarenhet av att genomföra alla delar av en offentlig upphandling, genomföra utbildningar och rådgivningsarbete. Han företräder såväl upphandlande myndigheter och enheter som leverantörer, och tjänsterna omfattar hela eller delar av upphandlings- och anbudsprocessen. Björn är frekvent anlitad som ombud i överprövningsprocesser, som rådgivare och som föreläsare. Björn är också medförfattare till boken ”Tio principer för en framgångsrik upphandling”.

Egil Nylén

egil offentlig upphandling grundkurs 2019

Egil Nylén har 23 års erfarenhet av den offentliga affären. Han har varit upphandlingschef på Region Siljan och även haft den rollen på Gästrike inköp. Därefter arbetade han som upphandlingschef i Umeå kommun i 9 år. Han har arbetat som upphandlingskonsult och genomfört många upphandlingar och har erfarenhet av att arbeta på Upphandlingsmyndigheten. Egil har också suttit i SOI:s styrelse i många år och arbetat med att lyfta aktuella frågor för att hela tiden ligga i framkant. Idag arbetar Egil som strategiskinköpare på stålkoncernen Sandvik.

Om du har frågor om kursen, vänligen kontakta
Dela sidan med dina vänner:

Pris och datum

SEK 10 995 exkl. moms

2 dagar 

 • 4-5 december 2019:04/12 - 05/12 2019:

   Stockholm

  Platser kvar
 • 21-22 april 2020:21/4 - 22/4 2020:

   Stockholm

  Platser kvar

Av- och ombokningsregler

För mer information om våra av- och ombokningsregler läs mer här

Kan vi hjälpa dig?