Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.

Information med anledning av Coronaviruset

Information till kurs- och konferensdeltagare, föreläsare och besökare till Teknologisk Institut AB med anledning av Coronavirusets spridning i samhället.

Här finns vi
Carin Wikström

Kontakta oss

 • Vallgatan 14
 • 411 16 Göteborg
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Rådmansgatan 38
 • 113 57 Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanen

Stockholm den 9 juni 2020
 

Nu växlar vi upp tempot och blir ännu mer digitala

Teknologisk Institut följer aktivt utvecklingen gällande coronaviruset, covid-19, och smittspridningen i Sverige. Vi följer myndigheternas rekommendationer samt håller oss löpande informerade via medier och informationskanaler. Vi erbjuder dessutom ett stort antal digitala möjligheter till kompetensutveckling och inspiration:

Onlineutbildningar – delta när du vill
Våra onlineutbildningar kan du delta i när det passar dig bäst. Du bokar en kurs som du har tillgång till 24 timmar om dygnet.

Se hela utbudet av onlineutbildningar här

Distansutbildning – delta via länk vid ett specifikt tillfälle
Våra distanskurser och webinarier deltar du i via länk vid ett specifikt kurstillfälle. Du kopplar enkelt upp dig från din egen dator eller mobiltelefon via en länk som du får av oss inför kurstillfället.

Du bestämmer själv hur mycket du vill delta i frågor och diskussioner, med både kursledare och andra deltagare, eller om du endast vill lyssna och reflektera. Under kursen kommer det att ges flera tillfällen för pauser och lunch.

Våra distanskurser och webinarier hittar du här

Live-streamade konferenser för dig som inte vill/kan delta på plats
Många av våra konferenser live-streamas och du har ofta själv möjlighet att välja om du vill delta fysiskt på plats eller digitalt via länk. Med hänsyn tagen till myndigheternas rekommendationer kan vi i nuläget erbjuda upp till 50 deltagare att delta fysiskt på plats i konferenslokalerna.  

Läs mer om höstens konferenser här

Vi erbjuder även ett antal kurser i klassrum, med begränsat antal deltagare och med en tydlig uppmaning till våra deltagare, föreläsare och medarbetare att följa myndigheternas rekommendationer. Några rekommendationer och riktlinjer vi särskilt vill framhålla:

 • Håll avstånd! Försök hålla ca två meters avstånd till dina medmänniskor och undvik köbildning i samband med kaffepauser och lunch. Vi gör vårt bästa för att möblera om och skapa utrymme men varje deltagare måste ta sitt eget ansvar för att vi alla ska känna oss trygga.
 • Tvätta händerna ofta och använd handsprit, som finns utplacerat i lokalerna.
 • Stanna hemma om du känner dig sjuk! För allas vår säkerhet ber vi dig stanna hemma även om du bara känner dig lite förkyld.


I övrigt råder vi alla att följa officiella informationskällor om den rådande situationen samt att undvika ryktesspridning. Officiella källor är bl a

 • Krisinformation.se – Myndigheterna ger samlad information om läget på denna sida.
 • Folkhälsomyndigheten
 • 1177 – Vårdguiden
 • 113 13 – Sveriges nationella informationsnummer. Hit kan du t ex. vända dig om du har generella frågor kring coronaviruset som inte handlar om sjukdomssymptom.

Vi uppdaterar denna sida löpande och om det blir förändringar rörande din kurs eller konferens kommer du att bli kontaktad av oss.

Om du har några frågor om Teknologisk Institut ABs hantering av den pågående situation, vänligen kontakta Josua Falck, VD, tel +46 76 527 55 61 eller Carin Wikström, Marknad/kommunikation, tel +46 76 527 55 05.