Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

Juridisk fördjupning för LSS-boende

Pris: 7 750 SEK, 2 dagar

För information om genomförande vänligen kontakta oss på telefon 031-350 55 00.

Kursnr: 278

Tack till kursledare och deltagare som var med 2019.Vi önskar nya och gamla deltagare välkomna på kursen under 2020 och återkommer inom kort med datum på denna hemsidan.

Uppfyller ditt boende kraven enligt LSS?

Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade kan många gånger upplevas komplex och svåra att tolka. För att även kunna bena ut och förmedla brukarens rättigheter krävs det att du har en god förståelse för det juridiska ramverk som styr ditt LSS-boende.
På kursen gör vi en djupdykning i de lagar och regler som påverkar din verksamhet och som du måste ha koll på. Vi går igenom vad som krävs för att boenden ska uppfylla kraven enligt LSS, vilka rutiner som förväntas i samband med dokumentation och genomförande och hur du enklast tillämpar regelverket på just din verksamhet.

Du får även tillfälle att lyfta de frågor du själv brottas med i ditt dagliga arbete till en erfaren och sakkunnig jurist.

Kursledare Finn Kronsporre
Finn är jurist och specialiserad inom socialrätt. Han har mångårig erfarenhet som processförare och rådgivare kring insatser för funktionshindrade, framför allt enligt LSS och personlig assistans. Finn är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare för såväl kommuner som för privata aktörer.

Vi återkommer snart med nya kursdatum.

Håll utkik inför 2020!

Program

Ladda ner komplett program i PDF-format.

Om du har frågor om kursen, vänligen kontakta
Dela sidan med dina vänner:

Pris och datum

SEK 7 750 exkl. moms

2 dagar 

    Av- och ombokningsregler

    För mer information om våra av- och ombokningsregler läs mer här

    Kan vi hjälpa dig?