Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

Juridisk fördjupning av bygglovsprocessen

Pris: 7 950 SEK, 2 dagar

Rättssäkra ditt arbete kring bygglovsprocesser

Komplexa ärenden och hög arbetsbelastning är vardag för många som arbetar med bygglovsprocesser. Med ett regelverk i ständig förändring behöver du hålla dig uppdaterad inom en rad olika områden för att kunna göra en korrekt och rättssäker bedömning.

Under kursen får du metoder och strategier för att kunna hantera dina bygglovsprocesser med trygghet. Du får en djupdykning i hela bygglovsprocessen, vad som gäller kring olika områdesbestämmelser och vad lagen säger kring förutsättningar och lämplighet. Vi går igenom aktuella rättsfall och exempel från verkligheten och arbetar med gruppövningar för att du enklare ska kunna implementera dina nyfunna kunskaper i egna verksamheten.

Deltagare

För dig som exempelvis arbetar som tillsynshandläggare, bygglovshandläggare, byggnadsinspektör, bygglovsamordnare, bygglovsarkitekt, bygglovschef, stadsbyggnadsinspektör, bygglovsassistent eller bygglovskoordinator.

Gå även på kursen: Juridisk fördjupning av tillsynsärenden och få 2000 kr i rabatt. Ange koden BT19 vid bokning.

Inför kursen har vi ställt några korta frågor till Diana, läs intervjun här.


Kursledare:

Diana Zetterberg Rogers, advokat, LEXLAW Advokatbyrå

diana tillsynsärenden 2019

Om du har frågor om kursen, vänligen kontakta
Dela sidan med dina vänner:

Kan vi hjälpa dig?

Relaterade utbildningar