Josua Falck, VD Teknologisk Institut

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.

Josua Falck, ny VD på Teknologisk Institut Sverige sedan 1 oktober 2018

Här finns vi

Kontakta oss

  • Vallgatan 14
  • 411 16 Göteborg
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Rådmansgatan 38
  • 113 57 Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanen

November 2018

Bäste föreläsare,

Några av er har jag hunnit hälsa på men långt ifrån alla. Sedan 1 oktober är jag ny VD på Teknologisk Institut. Jag har en lång bakgrund inom utbildningsbranschen och kommer senast ifrån VD-rollen på SIPU. Efter många år med mitt senaste uppdrag känns det nu spännande med en ny utmaning på ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom kurs- och konferenser. Jag ser fram emot bolagets fortsatta resa och att vara en del av utvecklingen och kompetensförsörjningen mot både privat- och offentlig sektor.

Ett gott samarbete med er föreläsare är A och O för att vi ska kunna utveckla vårt erbjudande. Efter många år i branschen vet jag hur stor roll lärare och kursledare spelar för att vi ska nå framgång samt hålla den höga kvalitet som vi eftersträvar. Det är ni som möter våra deltagare i klassrummet och er insats är direkt avgörande för deltagarnas uppfattning om kursen – och därmed TIAB! Jag ser fram emot ett fortsatt bra samarbete och hoppas framöver hinna stifta bekantskap med så många av er som möjligt.

Till sist; som du säkert vet är vi mycket intresserade av nya kurs- och konferensidéer. Finns det kurser som du tycker saknas i vårt utbud? Hör av dig i så fall!

Vi ses!

porträtt

Josua Falck,
VD Teknologisk Institut Sverige