Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
Ok
 

Introduktionsseminarie - GPS Filosofi & Struktur

Utbildningen genomförs i företagsanpassad form.

För ytterligare information ring 031-350 55 00.

Kursnr: 7413

Seminariet ger en introduktion till och överblick av ämnesområdet GPS med tonvikt på nya specifikationsmöjligheter för ökade och mer precisa produktkrav för mindre fel och ökad lönsamhet.

Deltagare

Seminariet vänder sig till beslutsfattare i och ansvariga för konstruktion och produktion samt de som upphandlar delar för vidare produktion. VD, konstruktionschef, produktionschef, kvalitetschef m fl.

Förkunskaper

Inga speciella förkunskaper krävs.

Syfte

Ge överblick och tillämpbara kunskaper i hur GPS-systemet kan nyttjas för största möjliga entydighet och effektivitet i specifikation och verifiering. Detta skyddar din affär mot kvalitetsbrister och andra störningar som kan äventyra affären.

Innehåll

Vi går igenom GPS överordnade regler och principer för kravsättning.
Den övergripande principen om ett standardiserat förval kompletterat med en verktygslåda av tillval förklaras och exemplifieras.

Vi går översiktligt igenom ingående standardkedjor för specifikation och verifiering av:
- Dimensionstoleranser
- Form & Lägestoleranser
- Ytstruktur
- Kanter

De viktiga GPS-Osäkerhetsbegreppen - specifikationsotydigheter och mätosäkerhet berörs. Dagen avslutas med en öppen diskussion där deltagarna får tillfälle att komma med sina frågeställningar.
Målet för seminariet är att du skall få viktiga kunskaper i hur man kan tillämpa GPS-systemet för att uppnå största möjliga entydighet och effektivitet i specifikation och verifiering.

Dela sidan med dina vänner:

Kan vi hjälpa dig?