Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.

"Bli en inspirerande ambassadör för effektiv riskhantering"

Tre snabba frågor till kursledaren Linda Wålinder, Astra Zeneca, inför kursen Riskbedömning i laboratorium

Här finns vi
Lena  Mårtensson

Kontakta oss

  • Vallgatan 14
  • 411 16 Göteborg
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Rådmansgatan 38
  • 113 57 Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanen

Vad är det roligaste i arbetet med arbetsmiljö och riskhantering?

Arbetsmetoder, maskiner, substanser och organisationer förändras ständigt. Därmed förändras förutsättningarna i arbetsmiljön också – så mitt jobb blir aldrig enformigt!

Varför bör man delta på kursen Riskbedömning i laboratorier?

Om din arbetsplats har en bra process för riskhantering så kommer du bli mer motiverad att bidra med din kompetens när du kommer tillbaka efter kursen. Om din arbetsplats saknar en bra process för riskhantering så kan du bli en inspirerande ambassadör för effektiv riskhantering på din arbetsplats.

Vilken blir den största behållningen för kursens deltagare, tror du?

Som deltagare får du förstärkta kunskaper kring hur du tar arbetsmiljöarbetet ett rejält steg framåt. Kombinationen av grupparbeten och teori gör att du både tar del av andras erfarenheter och frågeställningar samt lär dig tillämpa teoretiska modeller i praktiken.

Linda Wålinder, Astra Zeneca, Kursledare Riskbedömning i laboratorium

 

Läs allt om kursen och anmäl dig här!

Namn: Linda Wålinder

Titel: Risk Management Lead

Arbetsplats: Astra Zeneca

Om Linda: Linda är utbildad civilingenjör inom industriell arbetsmiljö vid Luleå Tekniska Universitet. Sedan år 2006 arbetar hon som arbetsmiljöingenjör på AstraZeneca med fokus på personlig skyddsutrustning i laboratorier, förändringsarbete, olycksutredningar, arbetsmiljörevisioner och utbildning. Idag är hon Risk Management Lead och ansvarar för att AstraZenecas processer för riskhantering är anpassade utifrån verksamhetens behov samt för att främja och bibehålla en hög intern kompetens kring riskhantering. En stor del av detta arbete går ut på att utbilda, handleda och coacha de många medarbetarna i hur de skapar och upprätthåller trygghet och säkerhet på arbetsplatsen.