Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

HR Excellence

1 dag Konferens i Stockholm

5 december 2019

Kan vi hjälpa dig?

  • Rådmansgatan 38
  • 113 57Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanenParkering

HR- Excellence är en nätverksträff där exklusivt inbjudna chefer möts för att utbyta erfarenheter, lyssna till föreläsningar, praktikfall och experter, samt för att skapa nya nätverk med kollegor och partners.

Fokus är på det personliga mötet och forumet erbjuder en unik möjlighet för dig som vill ha access till ledande beslutsfattare, utveckla relationer, stärka ditt varumärke eller skapa nya affärsmöjligheter. På scen får du chansen att lyssna till några av landets mest framstående forskare, experter och företag när de delar med sig av sina erfarenhet och kunskap inom HR, affärsutveckling och digitalisering.

Hur ser de senaste trenderna inom HR ut? Vad kan vi förvänta oss utav framtiden? Det och mycket mer får du ta del av på årets träff av HR excellence!

HR-Excellence är kostnadsfri för dig som arbetar som Hr-chef på större företag större än 50 anställda, du anmäler ditt intresse och får sedan en inbjudan utav oss.

Se förra årets paneldebatt som handlade om digitalisering, rekrytering, mångfald & samhällsbyggnad.

Kontakt

Om du har frågor om konferensen, vänligen kontakta.

Dela sidan med dina vänner:

Konferensen startar om

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Program

Ska du delta?

Priser

Alla priser är exkl. moms

7.995
SEK