Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

Excel fortsättningskurs

Utbildningen genomförs i företagsanpassad form.

För ytterligare information ring 031-350 55 00.

Kursnr: 5181

Kan du grunderna i Excel, men vill effektivisera ditt arbete ännu mer? I den här fortsättningsutbildningen fördjupar du dig inom formelhantering, pivottabeller, pivotdiagram och databashantering. Utbildningens övningar och exempel är baserade på vanliga arbetsuppgifter som ofta genomförs på företag och organisationer. Efter utbildningen kommer du att kunna arbeta ännu mer effektivt i Excel, tack vare djupare kunskaper inom pivottabeller och pivotdiagram, kalkylering och problemlösning.

Deltagare

Utbildningen är anpassad för dig som använder Excel och vill kunna arbeta ännu smartare genom att nyttja fler av programmets funktioner och finesser.

Förkunskaper

Du bör ha deltagit i Excel grundkurs eller ha erfarenhet av att arbeta i programmet.

Syfte

Kursen syftar till att du som redan har de grundläggande kunskaperna i Excel ska få ut mesta möjliga av programmet genom att du får lära dig formelhantering, pivottabeller, databashantering och andra verktyg som gör att du kan jobba ännu mer effektivt i Excel.

Innehåll

  • Repetition av viktiga inställningar och funktioner
  • Arbeta med flera blad samtidigt
  • Tabellhantering; arbeta effektivt med summering, sortering och filtrering på olika nivåer, hantera dubbletter och felsök
  • Skapa pivottabeller och pivotdiagram
  • Skydda celler för att undvika att information och formler skrivs över eller raderas
  • Tips & trix
Om du har frågor om kursen, vänligen kontakta
Dela sidan med dina vänner:

Kan vi hjälpa dig?

Relaterade utbildningar