Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
Ok
 

Excel fortsättningskurs

Utbildningen genomförs i företagsanpassad form.

För ytterligare information ring 031-350 55 00.

Kursnr: 5181

Kan du få grunderna i Excel, men vill effektivisera ditt arbete ännu mer? I denna fortbildning kommer du att fördjupa dig i formelhantering, pivottabeller, pivotdiagram och databashantering. Utbildningens övningar och exempel bygger på gemensamma uppgifter som ofta utförs av företag och organisationer. Efter examen kommer du att kunna arbeta ännu mer effektivt i Excel tack vare djupare kunskaper i pivottabeller och pivotdiagram, beräkningar och problemlösning.

Deltagare

Utbildningen är utformad för dem som använder Excel och vill arbeta ännu smartare genom att använda mer av programmets funktioner och funktioner.

Förkunskaper

Du borde ha deltagit i Excel grundkurs eller har erfarenhet av att arbeta i programmet.

rådgivande roll

Kursen syftar till dig som redan har grundläggande kunskaper i Excel för att få ut det mesta av programmet genom att lära sig formalism, pivottabeller, databashantering och andra verktyg som gör att du kan arbeta ännu mer effektivt i Excel.

allt innehåll

  • Upprepa viktiga inställningar och funktioner
  • Arbeta med flera ark samtidigt
  • Tabellhantering; arbeta effektivt med aggregering, sortering och filtrering på olika nivåer, hantering av dubbletter och felsökning
  • Skapa pivottabeller och pivotdiagram
  • Skydda celler för att undvika att skriva över eller radera information och formler
  • Tips & Trix
Om du har frågor om kursen, vänligen kontakta

Dela sidan med dina vänner:

Kan vi hjälpa dig?

Relaterade utbildningar