Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

Entreprenadjuridik - grundkurs (online)

Pris: 3 900 SEK, 180 dagar

Kursstarter sker löpande

Kursnr: 11130

ONLINEKURS
Behöver du bättre kunskap om de juridiska spelreglerna i ett entreprenadprojekt? Vill du ta till dig kunskaperna på ett effektivt sätt? Med vår lärarledda online utbildning får du en god förståelse av entreprenadjuridiken!


NYHET! HÄR KAN DU TESTA EN DEMO AV KURSEN.

Om kursen

I den här kursen har vi tagit en tvådagars klassrumskurs i entreprenadjuridik och skapat en lärarledd onlineutbildning som tar ett brett grepp på regelverket. Under denna tid kan du när som helst skicka frågor till kursledaren direkt inne i kursen.

Allt kursinnehåll finns tillgängligt i din kursportal och du går kursen när och var du vill. När du är klar med kursen får du ett personligt kursintyg och du har sedan fortsatt tillgång till allt kursinnehåll i ytterligare fem månader.

AB 04 och ABT 06 ingår i priset och skickas ut i samband med bokning.

Är ni flera personer som ska gå kursen? Vid gruppbokningar kan vi erbjuda olika varianter av kursen. Kontakta gärna oss för mer information.

Ur innehållet

 • Avtalsrättens grunder: anbud, accept och avtal
 • Entreprenad- och upphandlingsformer
 • Genomgång av AB 04 och ABT 06:
  - Kap 1: Omfattning
  - Kap 2: Utförande
  - Kap 3: Organisation
  - Kap 4: Tider
  - Kap 5: Ansvar och avhjälpande
  - Kap 6: Ekonomi
  - Kap 7: Besiktning
 • Praktikfall, kunskapscheckar och diskussioner

Kursmål

Kursen ger dig grundläggande kunskaper om regelverket med fokus på AB 04 och ABT 06. Du kommer lära dig vilka rättigheter och skyldigheter du har i din roll och hur du ska agera i olika situationer för att hantera eller undvika problem och i slutändan skapa ett bra resultat.

Som entreprenör kan det handla om att säkerställa att du får betalt för ditt arbete och som beställare få ett bra resultat för dina investerade pengar.

Deltagare

Arbetar du som beställare, entreprenör eller konsult och medverkar i projektering, planering och genomförande av bygg, anläggnings och installationsprojekt? Då är detta en perfekt kurs för dig.

Förkunskaper

Inga specifika förkunskaper krävs.

Hur går det till?

När du bokar dig på kursen får du ett mail med dina inloggningsuppgifter till din kursportal. Där finns all information du behöver för att komma igång. Kursinnehållet är uppdelat i små bitar som du kan titta på när och var du vill; på jobbet, bussen, vid frukostbordet och så vidare.

Kursen innehåller kunskapscheckar, dilemman och avslutas med ett enklare prov. När du är godkänd laddar du enkelt ner ditt personliga kursintyg direkt i kursportalen.

Under hela kursen har du tillgång till din kursledare och kan ställa frågor.

Din kursledare Carl Johan berättar om kursen

 

Sagt om Learn Labs onlinekurs i Entreprenadjuridik:

”Jag tycker utbildningen var mycket bra. Jag anser att denna distansutbildning är bra för alla nyanställda samt även de som byter jobb internt eller behöver repetera kunskaperna i ett företag.”
Eva Klippmark Dahlberg, KMA Ingenjör - Tekniska Verken AB i Kiruna


”Väldigt pedagogisk, lätt att förstå och hänga med i eftersom man kan hålla sitt eget tempo.”
Mikael Öhdén - MBR Mark & Bygg Resursen AB


”Tycker det var en utmärkt distanskurs, upplägget var bra och toppen att kunna gå tillbaka och repetera vid behov. Det fastnade en hel del kunskap. Många plus från mig alltså!”
Leif Hallinder, Teknisk förvaltare - Castellum

Om du har frågor om kursen, vänligen kontakta
Dela sidan med dina vänner:

Pris och datum

SEK 3 900 exkl. moms

180 dagar 

 • 1 januari - 31 december 2022:01/1 - 31/12 2022:

   Lärarledd online

  Platser kvar

Av- och ombokningsregler

För mer information om våra av- och ombokningsregler läs mer här

Kan vi hjälpa dig?

Relaterade utbildningar