Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

Diplomerad Inköpare

Pris: 44 000 SEK, 8 dagar

För information om genomförande vänligen kontakta oss på telefon 031-350 55 00.

Kursnr: 5718

Detta paket är rabatterat och går ej att kombinera med andra erbjudande.Inköp av varor och tjänster står oftast för den enskilt största kostnaden inom verksamheten.Ett effektivare och bättre inköpsarbete har därför stora möjligheter att direkt påverka och förbättra lönsamheten.Du som inköpare har också en viktig roll vid val och utveckling av leverantörer samt för produktutveckling och kundnytta.För ett effektivare och strategiskt inköpsarbete krävs rätt kompetens och kunskap. Teknologisk Instituts kompletta diplomutbildning för dig som är inköpare eller inköpschef ger dig verktygen du behöver för att utveckla dina arbetssätt, förbättra dina leverantörsrelationer samt förbättra lönsamheten i din verksamhet.

Syfte

Diplomutbildningen är en god investering som betalar sig snabbt i form av bättre lönsamhet samt att du får verktyg för ett mer utvecklande, effektivare och spännande arbete. Du får även ett ovärderligt erfarenhetsutbyte med andra kursdeltagare.

Som arbetsgivare är det mycket lönsamt i utveckla din inköpsorganisation. Vår diplomutbildning ger en kvalificerad grund för alla i din inköpsorganisation. Du kan ställa högre krav på resultat och få nyttan av att din inköpsavdelning bidrar ännu mer till att förbättra företagets lönsamhet.

Som inköpare eller inköpschef ger diplomutbildningen dig en bra grund för att ytterligare utvecklas i din yrkesroll. Du kommer att kunna bidra ännu mer till att göra inköpsverksamheten till en av företagets viktigaste funktioner och som bäst bidrar till företagets lönsamhet. Samtidigt kommer du att känna dig starkare i din roll.

Innehåll


Obligatoriska kurser

Tillvalskurser
Förutom de tre obligatoriska kurserna, ska du för att bli diplomerad, välja EN kurs fritt från listan nedan.


Förkunskaper

Du bör arbeta som inköpare eller inköpschef.

Övrigt

Med vår diplomutbildning i inköp får du ett kvalificerat inköpsprogram som är flexibelt i såväl innehåll som tid. Utbildningen består totalt av fyra kurser. Förutom de tre obligatoriska kurserna, kan du fritt välja den fjärde delkursen utifrån ditt specifika behov och önskemål. För att utbildningen ska bli optimal för dig, rekommenderar vi en studietakt på ett till två år.

Om du har frågor om kursen, vänligen kontakta
Dela sidan med dina vänner:

Kan vi hjälpa dig?