Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

Diplomerad Fastighetsförvaltare / Property Manager

Pris: 65 500 SEK, 14 dagar

För information om genomförande vänligen kontakta oss på telefon 031-350 55 00.

Kursnr: 4490

Detta paket är rabatterat och går ej att kombinera med andra erbjudande.Diplomutbildningen ger goda kunskaper i fastighetsföretagande från teknik, ekonomi till juridik, arbetsledning och ledning av fastighetsföretag. Diplomprogrammet är en bra grund att stå på för dig som vill arbeta med fastighetsförvaltning.Som Fastighetsförvaltare har du det affärsmässiga och övergripande ansvaret för en eller flera fastigheter. I rollen ingår att bevara, utveckla och förädla fastigheterna samt att säkerställa att kunderna är nöjda och att fastigheternas ekonomi utvecklas enligt mål och planer. I rollen ingår oftast ett personalansvar.I ditt jobb som Fastighetsförvaltare har du daglig kontakt med hyresgäster, myndigheter och övriga aktörer. Du jobbar med att utveckla verksamheten, upprätta hyresavtal, vara problemlösare, planera för framtida underhåll och ansvara för att det genomförs. Kort och gott du ska säkerställa att fastigheternas värde och funktion bibehålls och utvecklas.

Syfte

Diplomutbildningens syfte är att ge dig de kunskaper du behöver för att kunna utveckla och förädla fastigheterna samt att säkerställa att kunderna är nöjda och att fastigheternas ekonomi utvecklas enligt mål och planer.

Innehåll

Diplomutbildningen innehåller 6 delkurser.

Tillval:

Strategisk processledning inom fastighetsförvaltning
Livscykelkostnad, LCC

Förkunskaper

Praktisk och teoretisk kännedom om fastighetsbranschen.

Utbildningsplan

Du går våra öppna kurser, vilket gör diplomprogrammet flexibelt, du väljer ort och datum som passar din kalender. Självklart kan du läsa de olika kurserna i den ordning och i den takt som passar dig. För att underlätta din planering kan vi skräddarsy ett schema för dig. Hela diplomutbildningen bör dock vara avklarad inom en tvåårsperiod.

Dela sidan med dina vänner:

Kan vi hjälpa dig?