Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

Cisterndagarna

2 dagar konferens i Göteborg

27-28 januari 2021

Kan vi hjälpa dig?

  • Rådmansgatan 38
  • 113 57Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanenParkering

Just nu arbetar vi för fullt med programmet inför konferensen 2021 som kommer att hålla helt digitalt på distans. Håll ögonen öppna för kommande program!

Tack till alla deltagare, talare och utställare för två trevliga och givande dagar på konferensen Cisterndagarna som gick av stapeln januari 2020!
Extra roligt med en så aktiv publik som ställde många frågor och drog igång samtal! Några av talarna som bidrog med ny kunskap, erfarenheter och inspiration var: Ingrid Håstadfrån Sweco som deltog på länk, Christer Wallinfrån SSG Standard Solutions Group, Ingela Hellbergfrån Myndigheten för samhällsskydd och beredskap samt moderator Helena Segervall. Cisterndagarna arrangerades med STOR (Sveriges Tankrengörings- och Saneringsföretags Riksförening) som samarbetspartner och LOGSTOR, Jotun, AVA Systems Nordic och Hempel A/Sdeltog som utställare.

Tack för i år!

Kontakt

Om du har frågor om konferensen, vänligen kontakta.

Dela sidan med dina vänner:

Program

Visa mer

Ska du delta?

Priser

Alla priser är exkl. moms

2020-02-24 och 2020-11-13
8.980
SEK
2020-11-14
10.780
SEK