Utbildningar

 

Certifierad injusterare

Pris: 10 000 SEK, 2 dagar

Nästkommande tillfällen:
Stockholm   21-22 maj 2018

Kursnr: 9106

Se alla tillfällen

Det här är en fortsättningskurs för dig som tidigare deltagit i kursen Injustering av luftflöden eller motsvarande. Under två dagar fyller vi på dina kunskaper med systemkunskap, kanaler, don, fläktar, lagar och normer, ljud, energiberäkningar och verkningsgrader m.m. Utbildningen ger dig kunskaperna som krävs för att bli certifierad. Felaktiga injusteringar skapar högre energikostnader och ökat ljud i anläggningen. Efterfrågan på certifierade injusterare har på senare tid ökat.

Erbjudande

Gå 4 och betala för 3.
Går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Deltagare

Mättekniker/injusterare, kontrollanter, besiktningsingenjörer, drifttekniker, driftingenjörer, konsulter, skyddsingenjörer, yrkesinspektörer, montörer, VVS-inspektörer, styr- och reglersäljare och servicetekniker.

Förkunskaper

Inför denna certifieringskurs bör du ha deltagit i Teknologisk Instituts kurs Injustering av luftflöden (kurs nr 9117), Ventilationsmätteknik (kurs nr 9109) eller motsvarande kurser. Alternativt att du har flerårig dokumenterad arbetserfarenhet i branschen.

Är du osäker på dina förkunskaper så kan du kontakta certifieringsorganet KIWA för en kostnadsfri bedömning av din kompetens.

Innehåll

Systemkunskap, don, kastlängder, kanaler, tryckfall, olika typer av fläktar, fläktdiagram, lagar och normer, ljud, energiberäkningar och verkningsgrader. Certifieringsprovet tillhandahålls av Teknologisk Institut, arrangeras av KIWA och skrivs på plats under slutet av dag 2.

Syfte

Kursen syftar till att fylla på tidigare kunskaper inom injustering av luftflöden och för att förbereda deltagarna för certifiering.

Övrigt

Information om skriftligt prov:
Under slutet av dag 2 arrangerar KIWA i samverkan med Teknologisk Institut det skriftliga provet inför certifieringen. I samband med ansökan om certifiering så tas en separat avgift ut av certifieringsorganet.

För mer information om vilka krav som gäller för ansökan om certifikat, vänligen kontakta KIWA. https://tjanster.kiwa.se/personcertifiering/injusterare-ventilationssystem

Medtag avancerad miniräknare.

Om du har frågor om kursen, vänligen kontakta

Dela sidan med dina vänner:

Pris och datum

SEK 10 000 Exkl. moms

2 dagar 

 • 21-22 maj 2018:21/5 - 22/5 2018:

   Stockholm

  Platser kvar
 • 4-5 juni 2018:04/6 - 05/6 2018:

   Göteborg

  Platser kvar
 • 15-16 november 2018:15/11 - 16/11 2018:

   Stockholm

  Platser kvar
 • 13-14 december 2018:13/12 - 14/12 2018:

   Göteborg

  Platser kvar

Av- och ombokningsregler

För mer information om våra av- och ombokningsregler läs mer här läs mer här

Kan vi hjälpa dig?

Relaterade kurser