Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.

Betongutbildningar

Teknologisk Institut är en utbildningsaktör med betongutbildningar godkända av betongrådet. Kurser & betongutbildning med allt från grundutbildningar till kvalificerade fortsättningsutbildningar inom platsgjutning, fabriksbetongtillverkning & betongelementtillverkning

Vi på Teknologisk Institut har alla kurser och betongutbildningar som du behöver! Oavsett om du är en erfaren betongarbetare på jakt efter vidareutbildning eller om du är ny i branschen och vill skaffa dig grundkompetens så ska du kunna hitta den betongutbildning som passar dig hos oss.

I stort sett alla kurser och betongutbildning som vi står tillhanda med uppfyller kraven från Svenska Betongföreningens betongrapport nummer 8. Våra betongkurser ger dig som betongarbetare utbildning som är godkänd, beprövad och som ger dig kunskapen du behöver för att utföra ditt arbete.

Nedan kan du se vårt utbud av kurser och betongutbildningar. Kurserna i platsgjutning av betong finns i klass 1, klass 2 och klass 3 där du kan välja kurs baserat på din kompetensnivå. Kurserna betongelementtillverkning och fabriksbetongtillverkning finns i klass 1 och klass 2.

Välkommen att boka din betongutbildning hos oss på Teknologisk Institut.

Kurser

Nästkommande tillfälle: