Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

Badanläggningar

2 dagar Konferens i Stockholm

1-2 oktober 2019

Kan vi hjälpa dig?

  • Rådmansgatan 38
  • 113 57Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanenParkering

Det självklara forumet för dig som arbetar med byggnation och drift av badanläggningar

För nionde året i rad välkomnar vi dig till konferensen Badanläggningar - det självklara branschforumet för dig som arbetar med byggnation och drift av badanläggningar.

Har ditt badhus överstigit sin tekniska livslängd? Funderar du på om ni ska renovera eller bygga nytt? Vet du vilken upphandlingsform du bör välja beroende på situation?

Dessa är några av de frågor konferensen kommer att belysa. Under två dagar får du lyssna till expertföreläsningar varvat med praktikfall där du får insikt i hur andra har gått tillväga med sina badhusprojekt och vilka utmaningar och framgångar de har haft.

Du får också lära dig hur du kan arbeta med energieffektivisering och återvinning av vatten för att din anläggning ska bli mer miljövänlig och kostnadseffektiv. Efter konferensen kommer du få ett bättre beslutsunderlag och svaren du behöver för att fatta rätt beslut kring byggnation, drift och verksamheten i din badanläggning.

Om du har frågor om kursen, vänligen kontakta
Dela sidan med dina vänner:

Konferensen startar om

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Program

Ska du delta?

Priser

Alla priser är exkl. moms

2019-04-15 och 2019-06-14
6.950
SEK
2019-06-14 och 2019-08-06
7.780
SEK
2019-08-07
8.780
SEK