Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

NYHET
Att leda på distans - Onlineutbildning

Pris: 6 990 SEK, 365 dagar

Kursstarter sker löpande

Kursnr: 11240

Endagskurs online

Vårt arbetssätt har under året förändrats drastiskt. Visst har många av oss arbetat på distans någon gång ibland, och visst har globala team samarbetat i virtuella möten, men nu är allt annorlunda. Nu är distansledarskapet det nya normala.

Som ledare behöver du göra en plan för hur arbetet ska organiseras och framförallt för hur vi ska fortsätta mötas, i det dagliga operativa såväl som i det strategiska. Utmaningen är att bibehålla känslan av kompetens och tillhörighet, det som gör att man vill bidra och engagera sig! Som ledare behöver vi därför också känna av vilka som kan behöva extra stöd och erbjuda dem det. På samma sätt behöver vi hålla kontakten med våra andra intressenter, kunder och leverantörer i denna osäkra tid. Relationerna blir om möjligt än viktigare, och därför även ditt sätt att kommunicera, lyssna, coacha och interagera med andra.

Gå kursen och ta del av:

 • Hur du blir ett ess på att leda digitala möten
 • Framgångsfaktorer för utveckling av ditt självledarskap
 • Faciliteringsmetoder som skapar delaktighet
 • Tekniska verktyg och plattformar som Zoom och Teams
 • Hur du ger konstruktiv feedback
 • En handlingsplan för ett utvecklat distansledarskap
 • Hur du visar aktivt lyssnande och ställer rätt frågor.
 • Webinarier exklusivt för deltagare på kursen Att leda på distans

Deltagare
Den här utbildningen riktar sig till dig som är chef eller ledare.

Förkunskap
Inga specifika förkunskaper krävs.

Hur går det till?
Kursen tar ungefär 8 timmar att genomföra och är inte knuten till något datum utan du kan anmäla dig när som helst. När du bokar in dig på kursen får du ett mail med dina inloggningsuppgifter till din kursportal. Där finns all information du behöver för att komma igång. Kursinnehållet är uppdelat i kapitel som du kan ta del av när och var du vill; på jobbet, bussen, vid frukostbordet och så vidare. När du gått igenom kursen kommer du att få en återkoppling på din handlingsplan och du får möjlighet att delta i kursens webinar där du kan ställa frågor till Åsa om ditt ledarskap på distans.

Åsa Lindell

Kursledare
Åsa Lindell är föreläsare, moderator och facilitator. Hon inspirerar och leder möten om bland annat möteskultur, förändring, levande värdegrund och bemötande. Åsa har bakgrund som organisationskonsult och kommunikationsdirektör i stora bolag som Schenker, Stena Line, Lindex samt varit verksam som chef inom Styrelseakademien och Företagarna.

 

Om du har frågor om kursen, vänligen kontakta
Dela sidan med dina vänner:

Pris och datum

SEK 6 990 exkl. moms

365 dagar 

 • 1 januari - 31 december 2022:01/1 - 31/12 2022:

   Lärarledd online

  Platser kvar

Av- och ombokningsregler

För mer information om våra av- och ombokningsregler läs mer här

Kan vi hjälpa dig?

Relaterade utbildningar