Utbildningar

 

ATEX Uppdateringskurs

1 dag kurser - SEK 5 600

Nästkommande tillfällen:
Göteborg   4 december 2017

Se alla tillfällen
Kursnr 4333

En kurs för dig som tidigare genomgått utbildning inom Ex - ATEX-området och som vill ta del av de nyheter som tillkommit inom regelverket under senare år. Vi uppdaterar dig i ATEX produktdirektiv och ATEX arbetsdirektiv samt de ikraftsättande föreskrifterna ur ett användar/installatörs/projektörsperspektiv.

Vidare behandlar vi handböcker och allmänna råd samt tar upp de krav som ställs på arbetsplatser och organisatoriska åtgärder.
Även val av utrustning och krav på installationer, kontroll och underhåll samt vad som gäller vid reparationer tas upp.

Tillverkare av Ex-materiel rekommenderar vi att gå ATEX-kursen "ATEX - regler för explosiv gas- och dammatmosfär" (4332).

Deltagare

De som genomgått någon av Teknologisk Instituts utbildningar Elinstallationer i explosiv gas- och dammatmosfär ,kursnr (4314) eller ATEX - Regler för explosiv gas- och dammatmosfär, kursnr (4332) eller motsvarande och som behöver en uppdatering i ämnet.

Förkunskaper

Tidigare genomgången grundutbildning inom Ex-ATEX.

Syfte

Eftersom nyheter inom regelverket för explosiv atmosfär, ATEX, kommer regelbundet, är syftet med denna kurs att ge en uppdatering av de krav och regler som gäller vid kurstillfället. Detta gör vi bara ur ett användar-/installatörs-/projektörsperspektiv. (För tillverkare av Ex-materiel rekommenderar vi därför att gå ATEX grundkurs, kursnr (4332).

Innehåll

Repetition av ATEX produktdirektiv och ATEX arbetsdirektiv, ikraftsättande föreskrifter, handböcker och allmänna råd, krav på arbetsplatser och organisatoriska åtgärder, val av utrustning och krav på installationer, kontroll och underhåll samt reparationer.

Om du har frågor om kursen, vänligen kontakta

Dela sidan med dina vänner:

Pris och datum

SEK 5 600 Exkl. moms

1 dagar 

  • 4 december 2017:04/12 2017:

     Göteborg

    Platser kvar
  • 3 december 2018:03/12 2018:

     Göteborg

    Platser kvar

Av- och ombokningsreglerna

För mer information om vår av- och ombokningsreglerna läs mer här

Kan vi hjälpa dig?

Relaterade kurser