Artikel Sociala medier konferens

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.

Intervju med Hanaw Rashid inför Sociala medier i offentlig verksamhet

Här finns vi

Kontakta oss

  • Vallgatan 14
  • 411 16 Göteborg
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Rådmansgatan 38
  • 113 57 Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanen

Vad har du för förväntningar på konferensen?

Mina förväntningar är såklart att jag ska kunna ge publiken inspiration och tips kring hur det kan ta sina kanaler till nästa nivå!

Vilka är enligt dig de största utmaningarna i att använda sociala medier från perspektivet offentlig verksamhet och varför?

Det kan finnas en viss rädsla i att inte våga vara personlig, många kopplar det till att man blir tramsig, men det är inte samma sak. En annan utmaning, som även finns inom privat sektor, är att man fokuserar för mycket på vad man vill säga, inte på vad målgruppen vill se och höra. 

Vilka möjligheter ser du nu och för framtiden i användningen av sociala medier?

Oändliga möjligheter! Du kan ex.nå i princip vem du vill i sociala medier, med ett gediget målgruppsarbete, relevant innehåll och smart annonssegmentering. Vi kommer kunna erbjuda våra kunder/medborgare ännu mer service via chatbotar och videosamtal.

Vilka erfarenheter har du inom området? 

Jag har arbetat med digital kommunikation i 10 år och ser verkligen vilken impact sociala medier har och hur man kan interagera med sina målgrupper på helt annat sätt än traditionell media. 

Vad kommer din föreläsning att handla om och varför ska man komma på konferensen och höra ditt pass?

Min föreläsning kommer handla om allt från nyheter och trender till hur du skapar innehåll som din målgrupp kommer vilja se och konvertera på. Jag utlovar massor med handfasta tips som du kommer kunna använda på direkten. 

Boka in dig eller läs mer om konferensen här!

porträtt

Namn: Hanaw Rashid, Digital strateg på The Amazing Society
Talarpass: Framtidsspaning och spridning - Vad behöver du ha koll på och vad är på gång inom sociala media?