Utbildningar

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.
 

Akutsjukvård

För information om genomförande vänligen kontakta oss på telefon 031-350 55 00.

Kursnr: 429100

Kan vi hjälpa dig?

  • Rådmansgatan 38
  • 113 57Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanenParkering

Tack till alla föreläsare och deltagare som deltog på 2019 års konferens!Mer information om nästa års program läggs upp på denna hemsida inom en snar framtid.
Vi önskar er välkomna till nästa års konferens den 1-2 september 2020!

Konferensen Akutsjukvård 2019 var två dagar av engagerande föreläsningar om akutsjukvårdens utmaningar och möjligheter.
En alltid lika aktuell fråga, inte minst på akuten, är att säkra ett effektivt flöde för att hjälpa patienterna med både snabbhet och kvalitet. Att skapa ett gott samarbete mellan chefer och personal, mellan ambulans och akutmottagning, liksom mellan olika discipliner, var på agendan. Hot och våld drabbar även akutvårdspersonalen. Hur ska man hantera det, och vilka åtgärder har man provat?
Vilka lärdomar kan man dra från kriser och attentat både inom och utanför landet? Mycket finns att göra fortfarande, för att stärka organisationen i händelse av en kris eller terrorattentat. Akutsjukvården tampas med problem att behålla kompentens och personal. Patienter och anhöriga har rätt att ställa höga krav på vården. Då krävs en medveten strategi för kompetensförsörjning, och att man sätter höga standards för både kunskap och förståelse.

Mer information och 2020 års program läggs upp på denna hemsida inom en snar framtid, men du kan redan idag anmäla dig till 2020 års konferens.

Vi ses nästa år!

Kontakt

Om du har frågor om konferensen, vänligen kontakta.

Dela sidan med dina vänner:

Priser

Alla priser är exkl. moms

7.680
SEK