Integritetspolicy GDPR - Integritetspolicy

Kan vi spara en kaka?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer här.

Integritetspolicy

GDPR

Här finns vi

Kontakta oss

  • Vallgatan 14
  • 411 16 Göteborg
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Rådmansgatan 38
  • 113 57 Stockholm
Google MapsApple MapsRejseplanen

Integritetspolicy
Teknologisk Institut AB värnar om att skydda de personliguppgifter som vi behandlar och skydda dessa enligt gällande lagar och regler. I vår personuppgiftspolicy som du finner här nedan vill vi informera dig om hur dina personuppgifter behandlas av Teknologisk Institut AB.

Vem är ansvarig för dina personuppgifter?
Teknologisk Institut AB (556456-9894) Drakegatan 7A, 412 59 Göteborg är ansvarig för behandlingen av din personuppgifter.
Du kan kontakta vårt Dataskyddsombud på telefon 031-350 55 00 eller via info@teknologiskinstitut.se

Varför behandlar vi personuppgifter?
Teknologisk Institut samlar in och behandlar personuppgifter från publika källor och officiella databaser som specialiserat sig på B2B kontakter. Utifrån en intresseavvägning behandlar vi personuppgifter för att kvalitetssäkra och möjliggöra erbjudanden av våra utbildningar. Vårt mål och syfte kan sammanfattas i tre punkter:
- Erbjuda relevant utbildning utifrån kundens intressen
- Förstå våra kunders önskemål bättre
- Få information om hur vi kan förbättras

Vilka personuppgifter behandlar vi?
Då vi har många nischade utbildningar som vänder sig till personer med en viss yrkestitel, funktion eller yrkeskunskap sker en intresseavvägning utifrån GDPR, Artikel 1, §6 stycke f: ’Berättigat intresse’ för att erbjuda dig våra utbildningar. 
Vi behandlar personuppgifter, dvs. namn, befattning, mail, telefonnummer samt e-mailadress. Du har när som helst rätt att avsäga dig vidare utskick.

Cookies
På Teknologisk Instituts webbplats använder vi cookies till webbanalys för att förbättra och utveckla både webbplats och besöksupplevelse. Vi använder även cookies för att kunna registrera en bokning, intresseanmälan eller en kontakt och vid delning av information i sociala medier. Om du inte vill ha några cookies kan du välja att inte acceptera cookies i datorns webbläsare.

Hur hanteras personuppgifter?
Personuppgifterna lagras i våra system där endast personal från Teknologisk Institut AB har tillträde och används för att utifrån en intresseavvägning erbjuda relevanta utbildningar.
Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre önskar ta del av nyhetsbrev och erbjudanden.

Rättslig grund
Teknologisk Institut AB behandlar dina personuppgifter på laglig grund genom en intresseavvägning och utifrån GDPR, Artikel 1, §6 stycke f: ’Berättigat intresse’ för att erbjuda dig våra utbildningar. 

Hur länge dina uppgifter sparas
Teknologisk Institut följer de tidsangivelser för sparande som GDPR anger och bevaras endast så länge de är aktuella eller nödvändiga för de ändamål som de har samlats in för. Utöver det kan du närsomhelst återkalla ditt samtycke för bevarandet av personuppgifter.

Vilka vi delar personuppgifter med
Teknologisk Institut använder sig av tredjepartsaktörer som hjälper oss med utskick av marknadsföring och andra marknadsföringstjänster. 

När vi delar dina personuppgifter med tredje part har vi avtal och rutiner för att skydda dina personuppgifter och vi verkar aktivt för att dina kontaktuppgifter inte skall användas på ett olagligt eller felaktigt sätt.

Länkar till andra webbplatser
Denna personuppgiftspolicy gäller när du använder och läser emailutskick eller besöker våra webbsidor och tjänster som återfinns på en webbplats som administreras av Teknologisk Institut.
Vänligen notera att länkar som kan finnas i email eller på vår webbplats kan medföra att du besöker webbplatser som innehåller andra regler för integritetsskydd än vad som anges här.

Dina rättigheter och val
Du har rättigheter när det gäller dina personuppgifter och du har möjlighet att påverka din information och vad som sparas.

- Rätta felaktiga/inaktuella uppgifter
Du har rätten att begära att vi rättar uppgifterna om dig om de skulle visa sig vara felaktiga eller inaktuella. 

- Ta bort dina personuppgifter
Du har rätten att begära att vi fullständigt tar bort dina uppgifter inom ramen för vad lagen kräver.

- Bli informerad om vilka uppgifter vi har
Du har rätten att få veta vilka av dina personuppgifter vi hanterar. Din skriftliga begäran skickas till postadressen nedan och måste vara undertecknad av dig personligen.

- Återkalla ditt samtycke
Du har rätten att närsomhelst återkalla ditt samtycke för bevarandet av personuppgifter inom ramen för vad lagen kräver.

Om du upplever att dina rättigheter inte respekteras av Teknologisk Institut AB har du rätt att kontakta Datainspektionen.

Kontakt
Teknologisk Institut AB
Tel: 031-350 55 00
E-mail: info@teknologiskinstitut.se