Utbildningar

Mikkel Nepper-Christensen

?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Vård och Omsorg

Våra konferenser inom vård och omsorg håller dig uppdaterad på det senaste inom somatisk vård, psykiatri och omsorg gällande sjukdomslära, medicinsk behandling och omvårdnad.

Du får lära av landets främsta experter samt framgångsrika praktikfall. Programmen byggs av sjukvårdsutbildad personal med stor erfarenhet från klinisk verksamhet.

I kalendariet nedan finner du de konferenser som är aktuella just nu.

Läs mer
Alla våra konferenser

Framtidens vårdmiljöer
Stockholm
30 till 31 augusti 2017

Har du verktygen för att möta utmaningarna när du ska planera och utforma framtidens vårdmiljöer? Här är konferensen som blandar spännande praktikfall med kunniga experter för att hjälpa dig skapa förutsättningarna för en bättre vård.

Psykisk ohälsa i primärvården
Stockholm
30 till 31 augusti 2017

Få praktiska verktyg kring hur du hanterar flöden och strukturer kring psykisk ohälsa i primärvården men även ökar samverkan mellan primärvården och psykiatrin.

Välfärdsteknologi i hemtjänsten
Stockholm
30 till 31 augusti 2017

NYHET

På denna konferens får du verktygen du behöver för att implementera och arbeta med välfärdsteknologi i din verksamhet och effektivisera dina arbetssätt.

Akutsjukvård 2017
Stockholm
12 till 13 september 2017

NYHET

På den återkommande konferensen Akutsjukvård har vi samlat goda exempel och experter som alla gemensamt arbetar för att hitta nya, inspirerande vägar att klara den stora belastningen och göra den svenska akutsjukvården ännu bättre.

Chefsdagarna personlig assistans
Stockholm
12 till 13 september 2017

NYHET

Som chef inom personlig assistans har du ett stort ansvar att säkerställa medarbetarnas engagemang och att kundens behov tillgodoses korrekt. Välkommen på konferens!

Ögonsjukvård
Stockholm
20 till 21 september 2017

NYHET

Konferensen för dig som är allmänutbildad sjuksköterska eller undersköterska inom ögonsjukvård. Fördjupa dina kunskaper i de ämne som just du berörs av i din yrkesroll.

Smittdagarna
Stockholm
28 till 29 september 2017

Lär dig hur du förebygger och hanterar multiresistenta bakterieutbrott och ta chansen att fördjupa dig i hur du skapar följsamhet av hygienrutiner bland dina vårdgivare!

Chef i sjukvården
Stockholm
10 till 11 oktober 2017

Sjukvården står inför stora utmaningar, och som chef förväntas du göra ditt yttersta för att möta dessa. Hur kan du attrahera och behålla viktig kompetens i dagens konkurrensutsatta vård?

Forum för medicinska sekreterare
Göteborg
17 till 18 oktober 2017

Är du uppdaterad på det senaste inom juridiken, och har du koll på vad du får göra och inte får göra enligt sekretesslagstiftningen?

Labbdagarna - Sjukhuslabb
Stockholm
26 till 27 oktober 2017

NYHET

Under konferensenLabbdagarna – sjukhuslabb får du ta del av metoder och praktisk kunskap från både praktikfall och ledande experter som hjälper dig att utveckla dig i ditt laboratoriearbete.

Chef HVB-hem
Stockholm
7 till 8 november 2017

NYHET

Lyssna till experter och framstående HVB-verksamheter och diskutera aktuella utmaningar med kollegor från andra HVB-verksamheter. 7-8 november con407200

Framtidens hemsjukvård
Stockholm
14 till 15 november 2017

NYHET

Passa på att utbyta erfarenheter och fylla på din verktygslåda med bra verktyg för att skapa en trygg och effektiv hemsjukvård i din kommun!

Rehabilitering av äldre
Stockholm
14 till 15 november 2017

NYHET

På denna konferens får du lyssna till aktuell forskning samt få konkreta tips och råd på hur du och din verksamhet på bästa sätt kan arbeta med rehabilitering av äldre och möta utmaningen av en åldrande befolkning.

Sexuell hälsa
Stockholm
14 till 15 november 2017

Sexuell hälsa kan i många fall vara ett svårt och tabubelagt ämne att prata om med patienter. Ta del av aktuell forskning och framgångsrika metoder för att hjälpa patienter och bli en bättre rådgivare.

Geriatrisk vård för framtiden
Stockholm
21 till 22 november 2017

För att möta framtidens ökade behov av god äldrevård för de allt fler, sjukare och äldre geriatriska patienterna, krävs nya och effektivare arbetssätt. På denna konferens får du konkreta och användbara verktyg för att utvecklas och möta dessa utmaningar.

LSS-dagarna
Kista
22 till 23 november 2017

NYHET

På konferensen får du lyssna till experter och framgångsrika praktikfall som delar med sig av sina erfarenheter för att du ska kunna förbereda dig för framtiden och optimera din arbetsroll på bästa sätt!

Bipolär sjukdom 2017
Stockholm
28 till 29 november 2017

För åttonde året i rad anordnas konferensen Bipolär sjukdom som riktar sig till dig som arbetar inom psykiatrin och möter patienter med bipolär sjukdom.

Psykisk ohälsa hos äldre
Stockholm
6 till 7 december 2017

Hur gör vi för att omvandla information till kunskap för att lyckas att bemöta den ökande psykiska hälsan hos äldre? Ta del av två lärorika dagar och lär dig mer hur du ska hantera denna problematik.