Kontakta oss

Indtast venligst et validt navn
Eller ditt telefonnummer
Skickar meddelande
Tack för ditt meddelande
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Skicka mail eller ringe til 031-350 55 00.

GoogleMapLearnlab

Om Teknologisk Institut


Vi flyttar till nya lokaler sommaren 2017

(Beräknad flytt: Stockholm 1 juli och
Göteborg 1 augusti 2017).

Här hittar du kartor i PDF-format som visar adress, besöksparkeringsmöjligheter samt kollektivtrafikanslutningar.

Utveckling och förändring för trygghet och konkurrenskraft
En klok person har sagt att om förändringarna i omvärlden är större än inom ditt företag har du stora problem. Annorlunda uttryckt: tryggheten ligger i utveckling och förändring, inte i det stabila. Vi ger dig kompetens och värde så att du och din organisation kan möta kraven på utveckling och förändring. Vi har kapaciteten och ambitionen att vara din strategiska partner i kompetens- och utbildningsfrågor. Idag och i framtiden.

Kompetensområden och målgrupper
Varje år utbildar vi tusentals chefer och medarbetare inom våra två huvudområden teknik och management. Vi har framgångsrikt arbetat med detta sedan 1922. Många kunder är i grunden tekniker eller ingenjörer, men även andra har valt oss som en naturlig partner för sin kompetens- och karriärutveckling. Tekniker och ingenjörer behöver idag kompetensutveckling inom både teknik och management. Det är vanligen bara en tidsfråga innan dessa kommer i kontakt med mer mjuka frågor, t ex ledarskap, projektledning, ekonomi, försäljning, inköp med mera. Även då finns vi där. Basen i vårt utbud har dock genom alla decennier varit teknikutbildningar vilket har givit oss en djup förståelse för teknikerns och ingenjörens situation och tankesätt. Det märker du på våra utbildningar inom exempelvis el, bygg, fastighet, energi, produktion, VVS och en rad andra områden där vi i många fall leder utvecklingen.

Erbjudanden och styrkor
Vi erbjuder öppna och företagsanpassade kurser, konferenser och seminarier samt kvalificerade yrkesutbildningar. Samtliga är baserade på vad du och övriga kunder verkligen vill ha. Med vårt breda och ständigt aktuella utbud vill vi ge de bästa förutsättningar för den kompetensutveckling som är livsnerven i svenskt näringsliv. Våra styrkor är det heltäckande i utbudet, den genomgående höga kvaliteten och långsiktigheten i våra åtaganden.

Ägare
Vi ägs till 100% av danska Teknologisk Institut (TI), som blivit valt till Danmarks bästa utbildningsföretag vid flertalet tillfällen.

OM teknologisk Institut
Vi är medlemmar i Sauf
Sauf Logotype


 


 

Vi är certifierade enligt ISO 9001:2008
Certifieringsmärke5cm